Transformerende ademsessie

Je hart openen en ruimte maken voor jezelf!

Ademen gaat vanzelf, ja klopt! Maar de manier waarop we ademen heeft veel invloed op ons leven. Het zegt veel over hoe je op dit moment in het leven staat, hoe je je voelt of de situatie waarin je je begeeft.

De levensenergie helemaal inademen, het leven inademen, je ruimte innemen.

Wat als je als kind iets heftigs hebt ervaren, waardoor je ademhaling is veranderd? En dat het vanaf toen normaal is geworden? Een stokkende ademhaling, altijd naar lucht happen? Wat is er te voelen op de plekken in jou lichaam waar de ademhaling niet meer komt? Waar mag je doorheen? Waar kan ik je bij helpen?

Een ademsessie kan verandering brengen op verschillende niveaus: Fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Je transformeert en heelt. Door de verbonden ademhaling breng je het oorspronkelijke ademritme terug. Ik begeleid je graag tijdens deze ademreis.

De ademsessie begint met een gesprek vooraf met uitleg over hoe de ademsessie in stappen gaat. We krijgen jou verlangen / doel duidelijk en wat je wilt los gaan laten. Wat vraagt op dit moment de aandacht in jou leven?

De ademsessie kan beginnen. Je gaat rustig liggen en volgt mijn stem. Je gaat in alle veiligheid ervaren wat een ademsessie voor jou kan betekenen. Welkom met alles wat er is.

Verbonden ademen is een krachtige manier om te transformeren. Zelfheling – Natuurlijk & direct!

Is de weerstand groot? Voel je wel aan dat dit je gaat helpen? Ik ga vrijblijvend met je in gesprek om te kijken of een ademsessie iets voor je is.